Bij Jong staan we klaar voor je. Schakel ons in voor de volgende zaken:

Het zorgaanbod van Jong

Ambulante hulpverlening

Heb je hulp nodig bij de opvoeding? Heb je moeite om je huishouden te regelen of zoek je ondersteuning bij de dagelijkse dingen (ADL)? Met onze ambulante hulpverlening krijg je ondersteuning voor jou en je naasten. We helpen je met uiteenlopende vragen. Samen met jou en of je naasten/ouders kijken we waar de behoefte ligt en wat er nodig is. Hierbij staat jouw eigen kracht en die van je omgeving hoog in het vaandel.

Dagbesteding

Je hebt bij ons diverse mogelijkheden voor dagbesteding. We bieden zowel binnen als buiten activiteiten, zoals het spelen van spelletjes, sportactiviteiten, creatieve activiteiten. In Doetinchem in de huiskamer van Siza en in de Hal van MCE kun je meedoen aan creatieve bezigheden zoals  systeempoppetjes maken, schilderen, knutselen etc.

Wonen

Jong heeft in samenwerking met MCE zorg meerdere beschermd woonplekken in de regio Achterhoek. Hier is een 24 uur bereikbare dienst aanwezig. Heb je een WLZ (wet langdurige zorg) indicatie? Dan kun je via info@mce-zorg.nl aanmelden en plannen we een intake.   

Interventie op voortgezet onderwijs

Heb je op jouw onderwijsinstelling te maken met een klas met een lastige groepsdynamiek? Is er vaak ruzie of vechten de leerlingen zelfs vaak met elkaar? Wordt er veel gepest? Is het lastig om orde te houden in een bepaalde klas en weet je als docent of school niet hoe je dat op moet lossen? Voorkom erger en schakel Jong in.

Sporten, Jong & fit

Jong heeft in Groenlo een sportruimte onder de naam Jong & Fit waar je zowel individueel als in klein groepsverband kunt sporten. Cliënten van Jong kunnen hier gebruik van maken.