Zorgkaart Nederland

Jong heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We doen er alles aan om jou de juiste en nodige zorg te leveren.

Jaarlijks houden we een klanttevredenheidsonderzoek. Jouw mening over onze zorg vinden we belangrijk. We zijn benieuwd naar jouw tips, complimenten of verbeterpunten. Met jouw reactie kunnen wij de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening afstemmen op je wensen en verwachtingen. Je kunt je reactie ook plaatsen op de site van zorgkaart Nederland.

Zorgkaart Nederland is er een onafhankelijk platform dat eenvoudig online beschikbaar is. Via de website www.zorgkaartnederland.nl kun je jouw reacties en waardering geven. Het is laagdrempelig en transparant. Voor ons als zorgorganisatie, maar ook voor eventuele nieuwe cliënten, verwanten en derden is het op deze site goed oriënteren op het aanbod van de verschillende zorgorganisaties in Nederland.

We zijn benieuwd naar je reactie!
Via de volgende link kom je op het online formulier van Zorgkaart Nederland. Hier kun je Jong opzoeken en jouw reactie achterlaten.

We zijn je dankbaar voor je reactie op Zorgkaart Nederland.